Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κ.Μ κ. Διαμαντόπουλος στο Δήμαρχο Λαγκαδά

 
lagadas  Τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη επισκέφθηκε μεσημεριανές ώρες σήμερα στο Δημαρχείο, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρος  Διαμαντόπουλος.
Οι δύο άντρες συζήτησαν για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο νέος Δήμος Λαγκαδά  και στα πλαίσια της συνεργασίας που επιβάλλει η εξαιρετικά δύσκολη εποχή που
διανύουμε, ο Δήμαρχος ζήτησε την συμπαράσταση και την αρωγή του κ. Διαμαντόπουλου προκειμένου να προωθηθούν άμεσες λύσεις που  θα απαλύνουν και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Διαμαντόπουλος συνεχάρη τον Δήμαρχο Λαγκαδά για την πρόσφατη πρωτοβουλία του να απευθύνει πρόσκληση στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη για την κατασκευή γηπέδου και εμπορικού κέντρου της ομάδας στην περιοχή μας, εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη στήριξή του στην όλη συντονισμένη προσπάθεια τη Διοίκησης για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου της Λουτρόπολης. Ο κ. Αναστασιάδης ενημέρωσε επίσης τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας για την ένταξη του νέου έργου υποδομής στην Τ.Κ. Αγίου Βασιλείου με την κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης και Βιολογικού Σταθμού Επεξεργασίας Λυμάτων, ενώ ζήτησε την μεσολάβησή του ώστε να προωθηθούν και να προχωρήσουν άμεσα εργασίες ανακατασκευής και διαγράμμισης περιφερειακών οδών στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, για την διευκόλυνση και την ασφάλεια των Δημοτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου