Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Οδ.Κωνσταντινόπουλος προς ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα βρείτε όλα μπροστά σας

odysseas1-220x164
Προσκεκλημένος στην εκπομπή Ανατροπή με τον Γ. Πρετεντέρη ήταν εχθές το βράδυ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Ο. Κωνσταντινόπουλος. Η συζήτηση αφορούσε την πολιτική επικαιρότητα καθώς και όσα συνέβησαν την ίδια ημέρα στην βουλή με τις εμπρηστικές δηλώσεις που υπήρξαν.
Σε σχέση με τις επιθέσεις ο Ο. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε τα

εξής:»η ΝΔ παρά την αντιμνημονιακή της πολιτική τα προηγούμενα χρόνια, ποτέ δεν προχώρούσε σε τέτοιου είδους ενέργειες. Ας θυμηθούμε λίγο το κλίμα εκείνης της εποχής. Τι μας έλεγαν; Ότι θα μας ισοπέδωναν και έστηναν κρεμάλες στην Πλατεία Συντάγματος.» Και συνέχισε λέγοντας:»ας θυμηθούμε επίσης την επίθεση στον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο, κ. Γ. Πεταλωτή. Στην Ηλιούπολη, όπου στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργούσαν επεισόδια. Όπου πηγαίναμε να κάνουμε μια εκδήλωση βρίσκαμε και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά μας.». Ενώ κλείνοντας και απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ είπε:»εσείς θα τα βρείτε όλα μπροστά σας.»
Αργότερα στην εκπομπή βγήκε και ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Π. Καμμένος. Όταν ολοκλήρωσε την τοποθέτηση και η συζήτηση επέστρεψε στους καλεσμένους, ο κ. Ο. Κωνσταντινόπουλος είπε την εξής ατάκα:»ο κ. Καμμένος είναι ο αρχηγός της συνομωσιολογίας και των ψεκασμών στην χώρα.»

Arcadia Live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου