Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Τι θα ζητήσουν Βενιζέλος-Κουβέλης από τον Σαμαρά

Η κλιμακούμενη «τυφλή» βία των τελευταίων ημερών θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, η οποία ξεκίνησε πριν από λίγο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θέτει στην κορυφή της ατζέντας του, σύμφωνα με τη ΝΕΤ, την αντιμετώπιση των κρουσμάτων βίας. Ωστόσο, αναμένεται να θέσει και άλλα ζητήματα κατά τη διάρκεια της σύσκεψης.
Ο κ. Βενιζέλος, σύμφωνα με τη NET, θα θέσει το θέμα του συντονισμού της κυβέρνησης, μετά και από τα τελευταία προβλήματα που εντοπίστηκαν και αφορούν σε τροπολογίες που καταθέτει το ΠΑΣΟΚ, οι οποίες δεν γίνονται δεκτές, ενώ υπάρχει μία προσυμφωνία με τα αρμόδια υπουργεία. Επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να ζητήσει ενημέρωση για την πορεία της οικονομίας αλλά και να θέσει το θέμα της αλλαγής του Συντάγματος.
Από την πλευρά του ο Φώτης Κουβέλης θα καταθέσει της προτάσεις της ΔΗΜΑΡ για τα θέματα της κλιμακούμενης βίας των τελευταίων ημερών. Επίσης, θα προσπαθήσει να αναδείξει, σύμφωνα με τη ΝΕΤ, θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνία και συγκεκριμένα με την ανεργία, ενώ θα προσπαθήσει να φέρει στο τραπέζι και το θέμα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση από 23% σε 13%.
enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου