Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Συνάντηση Σαμαρά - Τρόικας


Τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπέρβαση της κρίσης, αλλά και τις προτάσεις για μια σειρά μεταρρυθμίσεων, όπως το φορολογικό, συζήτησαν ο πρόεδρος της Ν.Δ, Α. Σαμαράς με τους εκπροσώπους της Τρόικας. Η συνάντηση διήρκησε μια ώρα και ένα τέταρτο  και συμμετείχαν  οι αντιπρόεδρος Δημήτρης Αβραμόπουλος και Σταύρος Δήμας, τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου του κ. Σαμαρά και στενοί του συνεργάτες. Οι εκπρόσωποι της τρόικας αποχώρησαν από τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού χωρίς να κάνουν δηλώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΔ επανέφερε στο προσκήνιο τα κοστολογημένα μέτρα του «Ζάππειο ΙΙ», ενώ επανέλαβε πως το μίγμα της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής δεν οδηγεί τη χώρα σε έξοδο από την ύφεση.
Η Ν.Δ επεσήμανε πως από τις 25 Μαΐου, οπότε τα στελέχη του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Κομισιόν επισκέφθηκαν τελευταία φορά τα γραφεία του κόμματος, σχεδόν όλα τα μακροοικονομικά και τα δημοσιονομικά μεγέθη έχουν επιδεινωθεί.
Ο κ. Σαμαράς θεωρεί πως δεν θα πρέπει να επιβληθούν νέα μέτρα, τα οποία έτσι και αλλιώς δεν αντέχει η ελληνική κοινωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου