Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

"Έζησα συγκινητικές στιγμές στο Παναθηναϊκό Στάδιο"



«Έζησα συγκινητικές στιγμές χθες στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο συγκινημένος θα είμαι και όταν τρέξω σαν λαμπαδηδρόμος με τη Φλόγα. Δεν έχω λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες κι έτσι με ευχαριστεί πολύ η τωρινή συμμετοχή μου». Αυτά ήταν τα λόγια του Ντέιβιντ Μπέκαμ ο οποίος σήμερα σε μία συμβολική κίνηση μετάδοσης του Ολυμπιακού Ιδεώδους και του αθλητικού πνεύματος στα παιδιά, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών και μίλησε στα παιδιά που τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό.






Ο διεθνής άσος του ποδοσφαίρου φωτογραφήθηκε με τους μικρούς μαθητές οι οποίοι του πρόσφεραν κλαδιά ελιάς. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε και με τους δημοσιογράφους και απάντησε στην ερώτηση πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός για τα παιδιά και τι συνέστησε στους μικρούς μαθητές. «Συνέστησα να δείχνουν υπομονή και επιμονή. Όταν ξεκινάει κάποιος τον αθλητισμό, δεν μπορεί να φανταστεί μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Ωστόσο, με προσπάθεια μπορεί να τα καταφέρει. Πάντα λέω στα παιδιά να κρατάνε μία καλή φυσική κατάσταση». 
Ο 37χρονος παίκτης των Λος Αντζελες Γκάλαξι κράτησε στο τέλος και μια είδηση αποκαλύπτοντας πως θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για άλλα δύο χρόνια.



ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου