Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Γιάννης Μανιάτης: Μην πληγώνετε την παράταξη, ελάτε να βοηθήσετε

giannis-maniatis-min-pligonete-tin-parataksi-elate-na-voithisete
 Προς όλα τα στελέχη που κράτησαν αποστάσεις από το ΠΑΣΟΚ και τις επιλογές του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
Ο Γιάννης Μανιάτης κάλεσε  «όλους αυτούς που, τις προηγούμενες δεκαετίες, και δόξα πήραν, και υπουργικά χαρτοφυλάκια «βαριά» πήραν, και κομματικά αξιώματα πήραν", να συστρατευθούν σε μία συλλογική προσπάθεια ώστε να κρατηθεί το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη όρθια.


«Τα επώνυμα στελέχη του, οι τέως επώνυμοι υπουργοί του, τα τέως επώνυμα κομματικά του στελέχη – όπως θέλετε να τα πείτε, για να μη χρησιμοποιήσω πιο «βαριά» έκφραση – να πάψουν επιτέλους να πληγώνουν την παράταξη, να πάψουν επιτέλους να εκφράζουν δημόσια τις προσωπικές τους αγωνίες.

Επιτέλους, να έρθουν να βοηθήσουν μια Κοινοβουλευτική Ομάδα, με πολλούς νεοεκλεγμένους βουλευτές, οι οποίοι σηκώνουν το σταυρό του μαρτυρίου, για λάθη στα οποία δεν συμμετείχαν ενώ, αντίθετα, πολλοί οι οποίοι συμμετείχαν στη διαμόρφωση της σημερινής κακής κατάστασης, βγαίνουν πια απ’ έξω και πετροβολούν.

Αυτό είναι άδικο απέναντι στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που πρόσφατα εξελέγησαν, πρόσφατα τους τίμησαν οι συμπατριώτες τους και είναι υποχρεωμένοι να απολογηθούν στους συμπατριώτες τους για λάθη που οι ίδιοι δεν διέπραξαν.»

Ακόμη, ο κ. Μανιάτης, στην ίδια συνέντευξη, έκανε λόγο για προτεσταντική αντίληψη από την πλευρά των δανειστών. «Οι λύσεις είναι σύνθετες, είναι δύσκολες, είναι απίστευτα επώδυνες. Έχουμε απέναντί μας συνομιλητές και μιλώ για τους δανειστές και τους εταίρους μας, οι οποίοι έχουν μία απολύτως τιμωρητική, προτεσταντική, νεοφιλελεύθερη και σκληρή αντίληψη, για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν, όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και την Πορτογαλία και την Ισπανία και, λυπάμαι να πω, απ’ ό,τι φαίνεται και την Κύπρο.» 
newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου