Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

'' ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ''...

Στις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ ο πρώην υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης, επισημαίνοντας την ανάγκη να γίνει ανοιχτό συνέδριο ώστε να μπορέσει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και να συνεχίσει να αποτελεί παράγοντα σταθερότητας κυβερνητικής και πολιτικής στη χώρα.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο Σωκράτης Ξυνίδης είπε :
'' Σήμερα το ΠΑΣΟΚ είναι αναγκαία προϋπόθεση σταθερότητας κυβερνητικής και πολιτικής στη χώρα, πρέπει μέσα από τον πιο αργό και δύσκολο δρόμο της σταδιακής αλλαγής του ΠΑΣΟΚ, να προχωρήσουμε. Γι' αυτό λέω ''ναι'' στο συνέδριο, όλα  ανοιχτά σε ένα τόσο κρίσιμο συνέδριο, ένα αληθινό συνέδριο ''.
Ο Σωκράτης Ξυνίδης αναφέρθηκε και στη λίστα Λαγκάρντ και επέρριψε ευθύνες στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη για το χειρισμό της υπόθεσης.
'' Ο κ. Πεπόνης είναι οικονομικός εισαγγελέας ή είναι τροχονόμος δικογράφος ; O κ. Πεπόνης οφείλει να αναζητεί με μεγάλη προσοχή την αλήθεια. Είναι δυνατόν να στηρίζει μια δικογραφία στα μου είπαν, μου ξείπαν του κ. Στασινόπουλου ; Είναι δυνατόν να μη ρώτησε τον κ. Λέκκα; Τον ρώτησε τον κ. Λέκκα αν αληθεύει ότι το Μ.Π είναι Μαργαρίτα Παπανδρέου; Τώρα που ο κ. Λέκκας διαψεύδει, θεωρεί ο κ. Πεπόνης ότι έκανε  αυτό που έπρεπε ; Στη δικογραφία υπάρχει άλλο στοιχείο;'', υπογράμμισε. 

fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου