Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Δύο άτομα συνελήφθησαν σε Χαλκιδική και Πέλλα για ναρκωτικά


Δύο άτομα συνελήφθησαν σε Χαλκιδική και Πέλλα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν δύο άτομα σε Χαλκιδική και Πέλλα για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, χθες το βράδυ συνελήφθη στη Σκύδρα Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, 41χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του και ακολούθως σε αστυνομική έρευνα με συνδρομή των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας στο σπίτι του στα Πολλά Νερά Ημαθίας βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους (96) γραμμαρίων.
Επίσης, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 41χρονος κατείχε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από έναν 43χρονο ημεδαπό στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Το προαναφερόμενο  δίκυκλο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.
Επίσης, χθες το μεσημέρι συνελήφθη κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών στα Υψώματα Διαβατών Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, 29χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου